ARNE SLOT ZIET MEGASALARIS TEGEMOET BIJ TRANSFER VAN FEYENOORD NAAR LIVERPOOL

Arne Slot heeft zijn zinnen gezet op een overstap van Feyenoord naar Liverpool. Volgens De Telegraaf kan de 45-jarige trainer van de Rotterdamse club een megasalaris gaan verdienen bij the Reds, waarbij eventuele prestatiebonussen nog niet zijn meegenomen. Desondanks zal het nog niet in de buurt komen van het astronomische bedrag dat de huidige hoofdtrainer, Jürgen Klopp, op jaarbasis opstrijkt.

Dinsdag werd bekend dat Liverpool en Slot met elkaar in gesprek waren en de volgende ochtend meldde The Athletic dat de Engelse topclub zich bij Feyenoord had gemeld met een openingsbod van negen miljoen euro. Dit werd resoluut afgeslagen, daar de Rotterdammers naar verluidt een vraagprijs van vijftien miljoen euro hanteren. Ondertussen is de zaakwaarnemer van Slot, Rafaela Pimenta, druk bezig met de laatste plooien aan het gladstrijken.

kunnen stuwen][De Telegraaf]}

Een van de plooien die waarschijnlijk snel glad is gestreken, zal het jaarsalaris zijn van Slot bij Liverpool. "De club behoort samen met Chelsea, Manchester United en Manchester City tot de best betalende voetbalclubs van Engeland", schrijft De Telegraaf, die verwacht dat het salaris van Slot verdubbeld wordt. De trainer van Feyenoord verdient in Rotterdam naar verluidt vier tot vijf miljoen euro, inclusief bonussen, sinds zijn contractverlenging vorig jaar.

Lees ook:

Vertrek van Slot naar Liverpool kan voor exodus zorgen in spelersgroep Feyenoord

"Een slordige acht miljoen euro zal de coach van Feyenoord wel kunnen verdienen en hij zal met elke landstitel of beker die hij verovert zijn salaris naar nog grotere hoogte kunnen stuwen", luidt de verwachting. Slot is met deze prognose nog miljoenen verwijderd van het jaarsalaris van zijn voorganger. "Het salaris van Klopp is in zijn laatste seizoenen astronomisch: totaal zo’n 17 miljoen euro mede dankzij bonussen voor hoofdprijzen die hij met Liverpool won."

2024-04-25T07:13:31Z dg43tfdfdgfd